Encyklopedie surovin

Správné teploty surovin

Minerálky,  Limonády 8 – 10 °C

Pivo světlé 8 – 10 °C, černé 10 – 12 °C

Víno bílé lehké 10 – 12 °C, bílé těžké 8 – 10 °C,

červené lehké 14 – 15 °C, červené těžké 15 – 16 °C, desertní 10 – 12 °C

Šampaňské bílé 6 – 8 °C,  červené 8 – 10 °C
Vermut 6 – 10 °C
Míšené nápoje 8 – 12 °C

Pálenky, koňak 10 – 12 °C

Likéry bylinné 10 – 12 °C, sladké a hořké 16 – 18 °C

Suroviny
Amaretto
Angostura bitters
Aperol
Arak
Bailey’s Irish Cream
Becherovka
Bourboun
Brandy
Cachaça
Calvados
Campari
Cointreau
Cukrový sirup
Curaçao
Fernet
Gin
Grand Marnier
Grenadina
Jägermeister
Kahlúa
Koňak
Malibu
Mescal
Midori
Rum
Tequila
Vermut
Vodka
Whiskey